Strandjutten Texel Art

Strandjutten Texel Art 

Wil je een unieke workshopervaring met je vriendinnen? Dan is de Strandjutter Texel Art een mooie en creatieve uitdaging, die begint met een strandwandeling en eindigt met een fantastisch, hilarisch, schitterend en bij elkaar gejut kunstwerk.

De wandeling leidt ons dwars door de heuvelachtige en sprookjesachtige Texelse duinen naar het brede zandstrand van de Noordzee. Onderweg verzamelen we aangespoeld plastic, touw, gestrande schelpen, hout en… linkerschoenen. De mooiste spullen slepen we mee naar atelier MooiZo in Den Burg. Wat doen we met onbruikbaar spul? Daarmee verrichten we een goede daad, door het in de speciale afvalbakken te gooien.

In het atelier of op locatie naar keuze gaan we samen aan de slag met een kunstwerk van alle gevonden spullen. Alle bijzondere vondsten geven we al plakkend, timmerend en borend een plek op het kunstwerk. Ik, Miranda, geef tips en zorg voor de begeleiding.

Het resultaat is een  uniek Texels kunstwerk waarvan er maar eentje bestaat. Een mooiere herinnering aan dit fantastische uitje op Texel bestaat er niet.

Wanneer?
Waneer jij tijd en zin hebt om 3 uur kunst te maken van zelf gejutte spullen.

Waar?
Op het strand en op locatie naar keuze op Texel.

Kosten?
De workshop van 3 uur kost 32.50 per persoon en een minimale deelname is vier personen, het tarief is op basis van eigen vervoer naar het strand en naar locatie. De prijs is inclusief koffie, thee, limonade en een Texelse lekkernij.

IMG_1319 IMG_1224 IMG_0663

2016-01-08 15.07.42

MENU