Online naailes

Is dat nieuw? Nee absoluut niet.

Is dit anders? Zeker weten!

 

Dit is namelijk op mijn manier, de Miranda-methode. En met deze methode streef je perfecte imperfectie na. Je loopt niet te teuten over een apart of scheef stukje maar je koestert die. Je gaat niet alles uithalen maar je lost het met creatiekracht op. Je loopt niet te klieren met een kleur die niet helemaal past maar kijk je gewoon naar wat jij mooi vindt. Kun je dat?

Online naailessen op mijn manier. Wat ik wil is dat je plezier ervaart in het naaien, dat je geniet en een voldaan gevoel hebt als je klaar bent. Ik wil dat jij je trots voelt, dat jij jezelf uitdaagt en dat je je projecten met liefde maakt en afkrijgt.

Herinneringen maken voor het leven, handgemaakte kadootjes uitdelen en liefde voelen voor stofjes en handwerk. Graag deel ik alles wat ik voel aan liefde voor het naaien met jou. Ik leer je technieken en doorzetten, stimuleer je om je werk af te maken voor je met wat nieuws start en vier de resultaten met je mee.

Afgelopen maand doopte ik mijn Lappiefant om tot Coronafant. Ik heb de lessen opgenomen via YouTube samen met mijn dochter. Wat was dit leuk om te doen. Maar ook het project zelf, mijn Coronafant. Gemaakt van een rijstzak, van ons lievelingsrijst, van een oude bloes van mij en gevuld met Texelse schapenwol. Deze olifant zal me altijd aan deze periode laten herinneren. Als ik hem volgend jaar zie, over 3 jaar of over 5 jaar.

Deze coronatijd staat voor mij voor omgooien, familietijd, rust en ritme creëren (voor mij een uitdaging) en geeft nu dus onwijze rust. De coronatijd staat voor financiële uitdagingen en voor de start van online les geven. Allemaal ervaringen die ik heb opgedaan en die verwerkt zitten in deze prachtige Coronafant die ik heb gemaakt, nu in deze periode.

Dat is wat ik nog veel meer wil!

Doe je met me mee? Ga jij de uitdaging met mij aan om op woensdagmiddag van half 4 tot ongeveer half 5 even de tijd voor jezelf te nemen, gewoon vanuit huis? Even een de naaimachine op tafel en lekker aan de slag. Of doe je het samen met je vriendinnen? Of met oma? Of met de buuf? Het kan natuurlijk allemaal, het is aan jou. En ik ben er gewoon altijd bij.

Laten we samen vette herinneringen maken met de naaimachine. Elke week een beetje uitdagender. En als je een keer niet kunt, dan kijk je de opnames gewoon terug.

Mijn eigen online naai-academie! Hoe gaaf! Met mijn eigen Miranda-methode.

Als je deze maand in stapt heb ik een toffe aanbieding voor je;

Voor de live lessen van mij bij Atelier MooiZo is de investering 165 euro lesgeld voor tien lessen van 1,5 uur. Dan heb je met maximaal 6 personen les op de dinsdagmiddag.

Maar dit is online, en dat biedt andere mogelijkheden.

Online krijg je elke week een live les van mij binnen een besloten groep. De ene week een techniek, de andere week een project. Alle ruimte om vragen te stellen en als je een keer niet kunt dan kun je de filmpjes later terug kijken. Uiteraard kun je ook met je eigen projecten aan de slag.

Voor maar 150 euro per jaar inclusief btw kun je lid worden van mijn online naailes groep. Deze maand is deze groep en staat de eerste les, slingers maken. Onder het mom van ‘het leven is een feestje maar hang zelf de slingers op’.

En omdat ik hem deze maand op start heb ik speciaal een opstart aanbieding als je je deze maand nog aanmeld. 120 euro per jaar betaal je als je je in april 2020 aanmeld. Nu ga je toch niet langer wachten?

120 euro, das een tientje per maand.

Hoe tof is dat? Ik word er onwijs blij van en sta te springen om aan de slag te gaan.

Meld je aan en doe mee. Leer elkaar kennen, laat je werk zien, stimuleer elkaar en laat je inspireren.

Liefs Miranda

MENU