Samenwerking naaimachinehuis

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” background_color=”rgba(255,255,255,0.87)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_padding=”22px|22px|66px|22px”]

Samenwerking Helders Naaimachinehuis

foto-naainachineDoor een samenwerking met met Helders Naaimachinehuis is het sinds 2014 mogelijk om naaimachines die voor onderhoud of een grote beurt moeten bij Creatief Centrum Texel af te leveren.

Onderhoud

Het is aan te raden om elk jaar de naaimachine een kleine beurt te geven. Jaarlijks kan dat eind januari / begin februari kosteloos in Atelier MooiZO. Daarnaast geldt er een advies om elke 4 jaar de naaimachine een grote beurt te geven. Dit is voor de levensduur van elke naaimachine aan te raden.

Een grote beurt kost 51 euro plus 20 euro verzendkosten. De verzendkosten moeten contant aan Atelier MooiZO betaald worden, omdat ze ook contant aan de koeriersdienst voldaan moeten worden. Wanneer de naaimachine terug is en hij opgehaald kan worden, dan word je telefonisch op de hoogte gesteld.

Reparaties

Wanneer een naaimachine voor reparatie weg moet gelden ook de 20 euro verzendkosten. Het Helders Naaimachine huis neemt contact met je op wat er moet gebeuren en de kosten die daaraan verbonden zijn. Ze zullen nooit handelen zonder toestemming van jou.

Jaarlijks in januari / februari zijn er mensen van het Helders Naaimachinehuis in Creatief Centrum Texel aanwezig om klein onderhoud aan de naaimachines te geven. Ook kun je dan een naaimachine inleveren voor groot onderhoud of reparatie. De verzendkosten komen (alleen op die dag) te vervallen, dat bespaart 20 euro!

Dan demonstreert het Naaimachinehuis een aantal nieuwe naaimachinemodellen en kun je je laten informeren over de aanschaf van een naaimachine.

Hou onze agenda dus in de gaten! 

Voor meer info over Helders naaimachinehuis: www.heldersnaaimachinehuis.nl.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

MENU