Ervaar Texel

Wat kan ik voor jou betekenen?

Al jaren speelt de natuur een grote rol tijdens de workshops die je volgt bij mij, vanaf dit jaar zal het de hoofdrol spelen. Ik vind het geweldig om jou helemaal onder te dompelen op en in ons geweldige eiland en al zijn krachten en dat te bekrachtigen met een mooie workshop.

Afgelopen jaren heb ik veel shit gehad, financieel zwaar weer, relatie in de put, dramatische kinderen, vriendschappen beëindigd, verhuizingen die onnodig veel tijd in beslag namen, een zware zwangerschap, een extra bedrijf opgezet dat totaal mislukt is. Ons huis was een puinsooi, en als kers op de taart een ongeluk met mijn camper (waar al mijn spaargeld in zat en waar ik mijn bedrijf omheen had gebouwd).

Kortom, mijn stand was overleven. Verder dan een dag, soms een week kon ik niet vooruit denken.

Op gegeven moment ging ik alleen of samen met een vriendin wandelen wanneer het kon, soms eens per maand soms twee keer per week, soms een half uur, soms wel 3 uur, pratend of in totale stilte, genietend van de regen op mijn gezicht, balend van gezandstraald worden of in prachtige zonneschijn. Vaak raapte ik iets tijdens een wandeling en bewaarde dat als een amulet dat me herinnerde aan waar we het over hadden gehad. Later maakte ik hier kleine werkjes van. Samen met mijn oneindige geloof dat het goed zou komen (maar hoe) hebben die wandelingen en de kleine kunstwerkjes me er door gesleept.

En nu ben in er klaar voor, graag zou ik jou onderdompelen in de elementen van Texel, met liefde laat ik je de kracht van de elementen en ongerepte natuur zien die je zoveel kunnen geven als je ervoor open staat.

Door de elementen te beleven, kijken hoe jij je voelt binnen een element en deze ervaring daarna te verwerken in een prachtige tastbare herinnering zul je dat wat je geleerd hebt over jezelf door de elementen nooit meer vergeten. Een positief mantra, een amulet wat jou dagelijks herinnert aan dat wat je wilt onthouden en naleven.

Wie wil jij zijn?

Laat de natuur je inspireren en veranker jou ervaring in een kunstwerk.

 

 

 

MENU